Cikkajánló:

Mégsem macsókkal lépnek félre a nők...

Mire izgultunk 2014-ben- avagy kinek mit jelentett a "szex"...

Hódítanak a modern "csajozós technikák"

Férfiak a konyhában: "gáz" vagy "szexi"?

Első hallásra kissé meredeknek tűnik az előbbi cím, hisz eddig magömlésről csak férfiak kapcsán lehetett olvasni, hallani. A női orgazmusról pedig a tudásunk a következő volt röviden:

Két típusú orgazmus létezik, a csiklói /klitorális/ és a hüvelyi /vaginális/. De, nemcsak az izgatás helye különböző, hanem az átélt élmény is, általában az utóbbi ad az egész testre ható érzést. Ugyanakkor egy amerikai tudós pár műszeres vizsgálatokkal kimutatta, hogy akár csiklón keresztül, akár a hüvelyben jut el a nő az orgazmusig, fiziológiailag a kettő ugyanaz. Fiúk, lányok, orgazmusból egyfajta létezik, tehát, vagy van, vagy nincs!

Ezek a dolgok többé-kevésbé már ismertek minden ember számára. Alig lehet hallani viszont a „magömléses orgazmusról”, ami az un. G-folttal kapcsolatos.

Mi is ez?

Egy német származású nőgyógyász állapította meg, hogy a női szervezetben található a prosztatához hasonló mirigy, ami a szexuális izgatásra megduzzad. Benyúlva a hüvelybe a hasfal felőli oldalon ki is tapintható, színe is más lesz, innen ered a „folt” elnevezés. A G-folt izgatására a nők először gyakran csak vizelési ingert éreznek, majd ez  csap át gyönyör érzésébe, a mirigy megduzzad, és ebben az esetben az orgazmust a mirigy által kilövellt váladék is kíséri, ami nem a hüvelybe, hanem a húgycsőbe ürül.

Cikkajánló:

Helyes arccal úszhatják meg a férfiak a normaszegéseket- a külsejük a női ítélőképességet torzíthatja

Genetika és spiritualitás: örökölhetjük őseink tapasztalatait...

***

A G-folt és a „női magömlés” tényét ma már nem vitatják, de azt még nem tudni bizonyosan, hogy minden nőnél előfordul-e. Úgy tűnik, hogy a nőknek csak töredéke tud beszámolni ilyen élményről, bár elvileg minden nőnél megtalálható ez a mirigy.

Mi lehet ennek az oka? A hagyományos szeretkezés, ahol a férfi van felül, a gyors aktusok nem adnak elég ingerlést. Vannak olyan nők, akik, bár átélnek magömléses orgazmust, erről nem tudnak, mivel a váladék kis mennyisége miatt észre sem veszik azt, illetve összekeverik a hüvelyváladékkal, vagy esetleg azt hiszik, egy kicsit „becsurgott”.

A „magömléses” orgazmus a másik két orgazmushoz képest sokkal intenzívebb, áthatóbb élményt nyújt. Ezek után sokakban felmerül a kérdés, hogyan lehetne ezt átélni. Az már biztos, hogy a rutinszerű, szokványos és főleg rövid ideig tartó aktussal nem lehet elérni.

Mielőtt hozzákezdene a „magömléses” orgazmus kipróbálásához, tegyen egy kis önvizsgálatot, és válaszoljon ezekre a kérdésekre:

Hogyan jut el általában az orgazmusig, melyik módon a könnyebb, és melyik ad igazi gyönyört?

Ha klitorálisan és vaginálisan is, az a legszerencsésebb, hisz a szexualitásban is előny a változatosság. Ha őszintén vágyik rá, és el is tudja fogadni a G típusú orgazmust, vágjon bele, és fedezze fel a testének ismeretlen tájait.

Cikkajánló:

Miért a buta nőket szeretik a férfiak?- I. rész

Miért a buta nőket szeretik a férfiak?- II. rész

Mire izgultunk 2014-ben- avagy kinek mit jelentett a "szex"...

Mit számít a férfitest...?

Az év nagy bukásai szexuális sztereotípiákban...

a szöveget megalkotta: No_Name01  2013.04.05. 19:35
most jön a java: komment

süti beállítások módosítása