Több cikkben is érintettük már a pornó témakörét, amely gyakran próbálja meg valóságnak beállítani azt is, ami nem több filmes trükknél, ahogyan mondjuk egy sci-fi esetében is történik. A mostani gyűjteményben a leggyakoribb fogások kerülnek bemutatásra kicsit arra vonatkozóan, miért ne próbáljuk ki otthon a legnagyobb unszolásra sem, amit a filmeken látunk, csak azért, mert ott olyan természetesnek és élvezetesnek hat, és mert a nők ott is zokszó nélkül megteszik a férfinek. Vagy ha mégis engedünk a rábeszélésnek, miért ne csodálkozzunk utólag, hogy a várakozással ellentétben egyáltalán nem volt olyan kellemes?

Hangok

A pornóban gyakran használnak szinkronszínésznőket, akik egy másik teremben sóhajtoznak, vagy kéjtől fűtve sikítozni próbálnak. Ezzel nagyjából mindenki tisztában lehet. Azt már kevesebben tudják, hogy költőien szólva az eredeti hangok sem mindig olyan csendesek. Több rendező nyilatkozott arról, hogy a női szereplők fájdalommal vegyes valós megnyilvánulásait gyakran kell lenémítani a felvétel szerkesztése során, mert a lányok bizony annak érdekében, hogy kibírják a jeleneteket, néha egyenesen kiabálnak. Nem az élvezettől.

Állandó készenlét

Egy-egy pornójelenetet néha több napon át forgathatnak, de épp ilyen gyakori, hogy néhány óra alatt kell lezavarni az egészet. Gyakran a férfiak sem járnak jobban, mint a nők. Sokan próbálkoznak potencianövelő készítményekkel, gyógynövényekkel, de nem ritka a péniszbe adott injekció, vagy a beépített, tartósabb merevedést biztosító implantátum sem. Azt egyelőre elképzelni sem tudjuk, ernyedt állapotban milyen érzés lehet.

Hüvely, anális, orális behatolás

A közkeletű néven "seggből szájba" elnevezésű pornós trükk meglehetősen fertőzésveszélyes, ahogyan más nyílásokba sem érdemes "átdugni" a férfi péniszét. Akármilyen furcsának tűnhet, fel kell világosítanunk a barátnőket, hogy megfelelő vágástechnikával elérhető ennek látszata, ám a két különböző behatolás közé rendszerint hosszú szünetet iktatnak be, melynek során alapos tisztálkodás és számtalan higiéniai óvintézkedés történik. 

És ha már anális szex

Az análszex, mivel a popsi eredetileg nem a behatolásra lett kitalálva, számtalan gyakorló pornószínésznőnek is problémát okoz. A fájdalom, az ösztönös védekezőreflexek, hogy másról ne is beszéljünk. Erre is számtalan trükk létezik. Az előzetes tágítás, a síkosító nem mindig válik be, ezért a színésznők egy része lidokaint használ annak érdekében, hogy érzéstelenítse a problémás területet. Ez természetesen a férfiszereplőre is hatással lehet, s mivel az ő nemi szervét is lezsibbaszthatja, a jelenet akár kudarcba is fulladhat. Visszatérő ellentét forrása a szereplők között a lányok lidokain használata, amit sokan megpróbálnak eltitkolni. Mindenképpen muszáj megemlíteni azt is, hogy a rendezők az análszexért búsás plusz gázsit ajánlanak fel, ahogyan természetesen a többi extrával is így van. Ennek ellenére a trükközés megy tovább. 

Javasoljuk, jusson eszébe minden férfinak, amikor otthoni análszexet kér  a pornóra hivatkozva, s minden nőnek, amikor a barátja arra hivatkozik, mennyire élvezik azok a bizonyos hölgyek.

Sok sperma, a sperma lenyelése

Szintén nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a pornókban nem minden sperma igazi. Egyrészt egyszerű földi halandónak bajosan termelődne olyan mennyiség, másrészt a színésznők bizony erre is finnyásak lehetnek. Nem csak a való életben öklendezik vissza sokan az éltető testnedvet (amit szintén nem a gyomorba találtak ki, ezért nem is mindenki képes lenyelni, van akinél akármit tesz ellene hányást, vagy hasmenést okozhat), hanem elhatározás ide vagy oda, a pornókban se mindenki vállalja be. 

Arra is kiváló megoldást találtak, hogyan oldják meg azokat a jeleneteket, amikor az ondónak közvetlenül a férfi nemi szervéből kellene kilövellnie. Ilyenkor sűrített tejet, vagy az említett műspermát fecskendezik be a péniszbe, szintén injekciós tűvel. Bizonyára nem kellemes a dolog, de a pénzért úgy tűnik nem csak a nőknek kell megszenvedni. 

"Felszopólányok"

Aki biztos volt benne, hogy a melegpornókban melegek játszanak, azt ki kell ábrándítanunk. A valóság az, hogy a melegpornófilmek szereplőinek több mint fele heteroszexuális férfi, aki jó pénzért eladja magát akár az aktív, akár a passzív oldalon. Ha pedig a gyógynövények, vagy más csodaszerek sem segítenek, kifejezetten erre a célra lányokat bérelhet fel a stúdió, akik akciókész állapotba hozzák a főhőst. A passzív oldalon már nem mindig ennyire fontos a látvány, ezért fordulhat elő a kisebb költségvetésű filmek esetében a kókadt hímtag, de sajnos olyasmire is lehet példa, hogy szándékosan a meggyötört arcú, aktust nem élvező passzív résztvevő látványa a cél.

A nőknél sem feltétlen különbözik

Ahogyan a férfiak esetében, úgy a nőknél sem mindenki leszbikus, aki másik nővel forgat jelenetet. A pluszgázsi itt épp úgy jellemző, ahogyan az anális, "mély-torok", többpartneres, vagy egyéb extra akciók során, bár vannak nők, akik egyenesen biztonságosabbnak érzik, ha nem férfivel kell forgatniuk. És a dolog többnyire amúgy is a pénzről szól.

Ezen kívül...

Több mendemonda is kering, amik már-már a fantasztikus filmek kategóriájába sorolják a pornót. Egy 10 percig tartó, intenzív anális jelenethez állítólag több órán keresztül is készülhetnek, vagy maga a jelenet tart valójában több óráig, de hallhattunk a pénisz tövéhez beépített, felpumpálható szilikonról, sőt utólagos videóeffektusokkal megoldott anális tágításról, vagy 25 centis méretről is.

Mindenesetre a pornók tekintetében nem árt óvatosnak lenni, mert akármennyire is azt vallja valaki, hogy csak a kölcsönösen élvezhető dolgokat próbálja ki a partnerével, ha a kéjes sóhajtások között maga is kedvet kap valami olyasmihez, ami egyszerűen a valóságtól elrugaszkodott és kivitelezhetetlen, könnyen arra a következtetésre jut, hogy bizonyára vele nincsenek rendben a dolgok.

Ennek érdekében nem ártana jóval több "kulisszatitkok" jellegű filmet készíteni, vagy lemondani arról, ami kizárólag a fenti, csalóka megoldásokkal érhető el.

(A cikk egyetlen párt sem szeretne eltántorítani a kölcsönösen élvezhető és minden benne résztvevő által kívánatosnak tartott szexuális gyakorlatok rendszeres és megfelelő módon körültekintő alkalmazásától!)

a szöveget megalkotta: No_Name01  2014.03.25. 23:40
most jön a java: 80 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nokesferfiak001.blog.hu/api/trackback/id/tr25879154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bALFAszHÍM 2014.04.13. 12:41:27

megijedtem,hogy megint valami rózsaszín babaszobából megírt fantazmagória lesz, de kiváló cikk kerekedett belőle. Megint csak bebizonyosodott, hogy no_name inkább cikket írjon mint kommenteljen. Nem is tudok belekötni, ami már-már zavaró.

Kalechtor 2014.04.13. 13:15:52

@bALFAszHÍM: "megijedtem,hogy megint valami rózsaszín babaszobából megírt fantazmagória lesz"

Olyat te szoktál írni. :))) Aztán egyetlen sarokba szorító kérdésre se tudsz válaszolni, amit felteszünk vele kapcsolatban. Pedig néha(!) egész ügyesen érvelsz, ahhoz képest, hogy férfi vagy. :) Mi van, az én mitokondriumos, genetikás, hűtlenséges, genetikai versengéses cikkeim nem is tetszenek..........?

bALFAszHÍM 2014.04.13. 14:23:21

@Kalechtor: a mitokondriumodra már ráférne egy alapos fenekelés, kedves "Konnektor" !!!
Várom a kérdést!

Kalechtor 2014.04.13. 14:32:28

@bALFAszHÍM: Tudtam, hogy valakinek még eszébe jut ez a szóvicc. :( (megint majdnem mindent tudok) De tényleg ezt érdemlem, amikor már írom neked a szoftvert? Ejj!
A kérdések ott vannak a másik téma alatt, csak te átsiklottál felettük, mint egy kecses sellő! :)

Fenekelés a mitokondriumra? :O Ez tényleg végképp úgy járt, mint a Silvermont. :)

Nyugi, ne izgasd magad, megszoktuk, hogy a kérdésekre SOHA NEM TUDSZ válaszolni. Aztán ugyanúgy ismételgeted, amit már megcáfolt valaki és olyan nagyra vagy magaddal, mint akinél majdnem a hó is hullott télen. :)

bALFAszHÍM 2014.04.13. 14:50:02

@Kalechtor: "Nyugi, ne izgasd magad, megszoktuk, hogy a kérdésekre SOHA NEM TUDSZ válaszolni." - nana, azért mert a sztereotip csacskaságaitok mögé tesztek egy kérdőjelet, az még nem válik kérdéssé? Ha kérhetném a programozóhölgyet, az ún. "masina" ne egyenesirányú mozgást végezzen, s ne is körköröset. A legjobb lenne, ha 26-28mm es excentrikust (ún. ellipszis alakú)írna le, miközben max 4-5 cm-t halad be-ki.
Szerintem a megoldást az oszcillációs mozgás jelentheti?!

Kalechtor 2014.04.13. 16:01:40

@bALFAszHÍM: A kérdőjel soha nem volt elég a tények ellen. :)
"Ha kérhetném a programozóhölgyet, az ún. "masina" ne egyenesirányú mozgást végezzen, s ne is körköröset. A legjobb lenne, ha 26-28mm es excentrikust (ún. ellipszis alakú)írna le, miközben max 4-5 cm-t halad be-ki.
Szerintem a megoldást az oszcillációs mozgás jelentheti?!"

Blablabla- ne szólj bele a nők dolgába, én tudom, hogy csináljam! Vagy máris kell az a szájpöcök? :)

Kalechtor 2014.04.13. 16:11:04

@bALFAszHÍM: A 4-5 centi nagyon kevés, kell oda 10-15 is, hogy lenyugodj. :) 4-5 centiért hozzá se kezdek. :(

bALFAszHÍM 2014.04.13. 16:22:56

@Kalechtor: azért a színét hadd válasszam én ki, ha szabad.

Kalechtor 2014.04.13. 16:25:47

@bALFAszHÍM: Minek? Úgyse fogod látni. Halványkék lesz, a tövénél egy rózsaszín masnival és kész! :)

bALFAszHÍM 2014.04.13. 16:48:34

@Kalechtor: barázdált, vagy sima felületű? (ha a masnin nem héber felirat lesz, én már boldog is vagyok)

Nico3 2014.04.13. 16:48:37

@Kalechtor: Biztos, hogy jó ötlet ez? A végén feljelent bennünket nemi erőszakért! És mi lesz a 3-4 nővel, akikkel kapcsolatot tart fenn? Majd úgy veszik, hogy megcsalta őket. :'(

Nico3 2014.04.13. 16:52:09

@bALFAszHÍM: De, az lesz. Egy héber üzleti felírat. :D "Használat után eladó!" :D

Kalechtor 2014.04.13. 16:56:41

@Nico3: Azok a nők feltételezésem szerint elől használják, mi meg hátul, tehát nem használjuk az általuk használt részeket, így megcsalás esete se forog fenn. :)

A nőknek aztán fizetniük kellene nekünk, hogy abbahagyta a zsémbelést. :)

"De, az lesz. Egy héber üzleti felírat. :D "Használat után eladó!" :D"

Ősi magyar nemesi családból származom. :(

bALFAszHÍM 2014.04.13. 17:25:44

@Kalechtor: "Ősi magyar nemesi családból származom. :(" - mind ezt mondta 44'-ben, mégis megteltek azok a vagonok. :(
Najó befejezem!

Kalechtor 2014.04.13. 17:36:58

@bALFAszHÍM: Az elképzelhető, hogy már a Rothschildok is példaképünkként emlegetnek. :) Ettől függetlenül semelyik ágról nincsenek zsidók a felmenőim között. (ha lennének se történt volna semmi, én legalábbis mindig az embert nézem, nem a származását :)

bALFAszHÍM 2014.04.13. 18:08:46

@Kalechtor: ) "Ettől függetlenül semelyik ágról nincsenek zsidók a felmenőim között." - beugrottál a csapdába. :) Én kizárólag jómódú zsidó jányoknak csapom a szelet, ahol minimum bányajogok, értékpapírok üthetik mohó markomat. Sajnálom.

Nico3 2014.04.13. 18:11:50

@bALFAszHÍM: Végre észhez tértél. BlackLine megint csak kíváncsi volt valamire. Biztos idegesítette, hogy valamit nem tudhat meg. Ha még jobban idegesíteni akarod, elmesélhetnéd azokat a titkos dolgokat valaki másnak. :))

Kalechtor 2014.04.13. 18:16:21

@Nico3: Nekem teljesen mindegy- kicsit több, vagy kevesebb. Nem hat ki a közérzetemre. Annyi érdekes dolog van még a világon. :)

Mondja el nyugodtan neked, lemondok az "előnyről" a kedvedért. :)

Kalechtor 2014.04.13. 18:30:40

@bALFAszHÍM: Csak hogy tudd: már nem is érdekel! Ha kizársz, mert nem vagyok zsidó származású, te nyilván csak azoknak tartod oda, akik fizetnek.

Én meg mindig is túl sóher voltam az ilyesmihez! :)

Nico3 2014.04.13. 18:35:38

@Kalechtor: Biztos ez is csak egy trükk. :) Függetlennek akarod mutatni magad. Hisz tudod, hogy az erős nőkre bukik (a gyengéket folyton szidja). Bár máskor szidja az erőseket is, úgyhogy végső soron mégis a férfiak maradnak neki. :)))

Kalechtor 2014.04.13. 18:39:29

@Nico3: Ez inkább társadalmi folyamat, amit az egyén megint csak nem tud vagy akar átlátni. Abban egyetértek, hogy a férfiak jelentős részének csak a nők teljes kiszolgáltatottságán és kihasználtságán alapuló kapcsolat lenne jó.

De amiről írsz, az úgy fest, hogy a patriarchizmus és a Tamási E bagázs mindenáron fenn akarja tartani a "gyenge nő" mítoszát, miközben a független, karrierista nőket átkozzák, majd szidják ezeket az általuk teremtett gyenge nőket, amikor már nem zsigerelhetik ki őket a végtelenségig, mert a törvények- nagyon helyesen- gátat szabnak ennek. :)

bALFAszHÍM 2014.04.13. 18:43:15

@Nico3: azon gondolkodom, hogy ec-pec-kimehetsz, vagy kő-papír-olló alapján válogassak közületek...

Kalechtor 2014.04.13. 18:43:16

@Nico3: Teljesen lényegtelen, ki milyen nőkre bukik a lelke mélyén. Amit tudatosan közvetít, az a fajta patriarchizmus olyan alternatívát jelent, amiről már írtuk, hogy a nőknek még egy sikátorban elszenvedett rövid és gyors halál is kedvezőbb. :)

A férfit tizedannyira se fosztották meg a saját önrendelkezésétől, mint régen törvényes úton a nőket- és máris hisztit csap miatta. :)

Kalechtor 2014.04.13. 18:46:39

@bALFAszHÍM: Mondd el Niconak. Akkor járunk jól mindketten, mert hamarosan megtudom én is. Ha nekem mondod el- nem tudja meg senki. :)

bALFAszHÍM 2014.04.13. 18:46:40

@Nico3: "BlackLine megint csak kíváncsi volt valamire. Biztos idegesítette, hogy valamit nem tudhat meg" - hát kérdezze meg és megválaszolom. (ilyen félős ez a Konnektor?)

Kalechtor 2014.04.13. 18:48:26

@bALFAszHÍM: Leginkább érdektelen. Meg aztán végiggondoltam, hogy vajon mi újat tudnál mondani? :)

bALFAszHÍM 2014.04.13. 18:50:04

@Kalechtor: "egy sikátorban elszenvedett rövid és gyors halál is kedvezőbb. :)" te rosszabb vagy mint én, és ez most bók..

Nico3 2014.04.13. 18:59:17

@bALFAszHÍM: "Akkor járunk jól mindketten, mert hamarosan megtudom én is."
Olcsó trükk! Hisz tudom, hogy csak a testedet akarja. Nem jól írtam az előbb, nem csak megdugna, ez sokkal rosszabbat is megtenne veled, ha hagynád. :'(
Nem is a testedet, a LELKEDET akarja! :'(

Kalechtor 2014.04.13. 19:01:40

Sokkal rosszabbat? Te buta, ezzel csak felizgatod. :)

Kalechtor 2014.04.13. 19:43:54

@bALFAszHÍM: Azért azt nem mondtam, hogy azonnal hagynám is magam megölni a sikátorban. :)

De ha egyértelműen ez a két lehetőség lenne..

Amúgy kösz.

KevinT 2014.04.13. 20:49:14

Hány fantáziát irjak nektek rosz helyes írással??:)
Minden napra jut új,nemkell félni,hogy elfogy.:) Velem azt csinál egy nö amit akar és én is azt csinálok vele amire vágyik,míg nem szenvedek 8 napon tul gyogyuló sérülést.Még sose akart egyik nö se olyat,amit nem élveztem volna velük együtt. Még a leg extrémeb nők se.
Én nem fogok sose kiégni.Szeretem a nőket és szeretem magamat.Nekem nincsenek fentartásaim és szégyeneim. Én nem huzom a vonalakat és nem gyüjtök trófeát se, élem az életet és minden élmény magáért az élményért van.Nem kergetek semit és senkit. Nekem sok növel is olyan jó,mint egy növel.Mindegyik nő akkor ott az egyetlen,nem trófea. Voltam évekig tartós kapcsiban növel,az is jó volt.:)
Nem hiányzott senki más.Nem a sok vagy egy szex partner tesz kiégetté,hanem magunkat teszük azzá.

Kalechtor 2014.04.14. 00:28:50

@KevinT: Rólad mindig tudtam, hogy belevaló fiú vagy. :)

"Velem azt csinál egy nö amit akar és én is azt csinálok vele amire vágyik"

Normális nő olyat se akar, amiről tudja, hogy a másiknak szenvedést okozna vele. És biztos vagyok benne, hogy a te viselkedésed minden nőből normális hozzáállást vált ki. :)

Xylan 2014.04.14. 08:21:12

De miért akarjátok megdugni? Szerintetek megérdemli? Szerintem az ilyen dugja meg saját magát.

Kalechtor 2014.04.14. 08:42:42

Saját magát?

Ma is megérte felkelnem! :)

No_Name01 · http://nokesferfiak001.blog.hu/ 2014.04.14. 09:29:42

@bALFAszHÍM: Köszi. A többi se fantazmagória. A legtöbb felvetett gondolatot a férfiakról és sztereotípiákról te magad szoktad igazolni a leírt mondataiddal. Mi a baj a babaszobával? Nem oda akarod taszítani a nőket? Nekünk a kedves párunk is ott lesz, szépen szólva egyébként cseszhetné a gyerekvállalást.

Nem durva vagyok, csak gyakorlatias. :)

@Kalechtor: :)

nokesferfiak001.blog.hu/2014/03/24/miert_elnek_tovabb_a_nok_849/fullcommentlist/1#c22479439

Nico3 2014.04.14. 09:54:31

@Xylan: Mert jó emberek vagyunk. :) Nem, dehogy vagyunk jó emberek. De nekünk megengedett, hogy ne foglalkozzunk egy férfi gondolataival, és ilyesmit akarjunk, hiszen nem jó férfiak, hanem rossz nők vagyunk. Tőlünk miért várna bárki tisztességes, erkölcsös viselkedést? Mi hazudunk, manipulálunk, tönkreteszünk másokat, züllünk, hírből se ismerjük a moralitást, tőlünk nem várható több. A jó férfinek kell tisztességesen viselkednie, ő tudja, mi a hűség, a becsület, az emberség, a hála, az önfeláldozás, az önzetlenség. Mi önző nők vagyunk, senki nem csodálkozik azon, ha elengedjük magunkat. Ilyen a női természet. Kérjük ezt tolerálni nekünk a végsőkig, mert csak az ösztöneinket követjük. :) Nem lehet mindenki férfiangyal! :)

Kalechtor 2014.04.14. 10:08:09

Nico mond valamit. Ha úgyis ezt gondolják, nem mindegy, mit csinálunk? :) A férfi gondolataival miért kellene foglalkozni, tényleg, amikor 0%-ban függünk tőle? Akit szeretek, azéval is amiatt foglalkozom, mert szeretem és mert a továbbiakban is embernek akarom érezni magam.

Boldog nőnapot bALFAszHÍM!

No_Name01 · http://nokesferfiak001.blog.hu/ 2014.04.14. 10:32:37

Ne bántsátok BH.-t, kezd megjavulni. Eddig azt hirdette itt, hogy a férfi tartsa el e nőt, a nő viszont NE TEREMTHESSEN saját egzisztenciát. Ez a feminizmus hatására finomodott. Már eldobta ezt a patriarcha nézetet, most a felé hajlik, hogy a nők is teremtsék meg a saját egzisztenciájukat.

A végén még azzal is kibékül, hogy a házaspár női tagja keressen többet, és nyilván így a házimunka megosztással is, hiszen mint tudjuk nem csak az anyagiak számítanak. Apuka se tudna túlórázni, ha nem mosnák ki helyette az alsóját. :)

Xylan 2014.04.14. 10:43:44

Elhiszem, hogy minden értelmes embernek fáj, amikor valaki folyamatosan önmagát tagadja, vagyis szidja azt, amit ugyanakkor vall és kíván. Másoknak meg nem fáj, hanem szellemi és logikai időtöltés rámutatni. De én már baromi nagyon unom. :)

"BH.-ra visszatérve, még semmi olyasmivel nem tudott kritizálni, ami nem a HAGYOMÁNYOS, PATRIARCHÁLIS kapcsolatokra jellemző. Háztartásbeli anyukák által vagyonukból kiforgatott apukák? Szexmegvonó feleségek, akik nemet mondtak arra, hogy HÁLÁBÓL ODATARTSÁK? Anyáknak ítélt gyerekek, akiknek apja már a házasság alatt is önként mondott le a gyereknevelésről? Hűtlen nők, akik férje még hétvégén se volt otthon? Ezzel csak a saját fajtáját szidja."

nokesferfiak001.blog.hu/2013/05/30/azok_a_csodas_meg_letezo_patriarchalis_tarsadalmak/fullcommentlist/1#c22491154

Ha már beszélgetünk erről a fura jelenségről, inkább általánosságban kellene feltenni a kérdést: a férfiak nem látják, mennyire ellentmondásosak az igényeik? Miért irigylik a nőktől, amit ők akarnak tőlük?

Xylan 2014.04.14. 10:43:46

@No_Name01: Ha már ide lyukadtunk ki, nekem sokkal izgalmasabb az a felvetése, hogy a nőktől nem várható el, hogy a családot válasszák a karrier helyett, vagy hogy egyáltalán családot akarjanak. Meg, hogy szerinte az is teljesen indokolt, ha egy nő megtagadja a szexet. Hiszen miért vágyna rá?

Nekünk nőként nincsenek ilyen ösztöneink. Így a férfiak ezután egyedül fognak szaporodni. :)

bALFAszHÍM 2014.04.14. 10:43:47

@KevinT: "Velem azt csinál egy nö amit akar és én is azt csinálok vele amire vágyik,míg nem szenvedek 8 napon tul gyogyuló sérülést" - felmosórongy.
"Én nem fogok sose kiégni." - "jobb kiégni, mint elenyészni" - mondta Kurt Cobain aki már életében legendává vált.
"Szeretem a nőket és szeretem magamat" - ezt most elengedem, pedig magas labda.
" Én nem huzom a vonalakat és nem gyüjtök trófeát se, élem az életet és minden élmény magáért az élményért van" - helyes, ezzel egyetértek, nincs az a "longlife filc" ami elbírná, és van a francnak kedve lexikonméretű füzetet cipelnie magával.
Én is az emlékeimbe vésem, a kedves történeteket.
"Nekem nincsenek fentartásaim és szégyeneim." - ez mondjuk óvatlanság. A szégyenérzet nem haszontalan. Bizonyos mértékig elengedhetetlen az erkölcshöz. Az erkölcsből tartás, a tartásból becsület, a becsületből renomé válik. Ez fontos! Majdnem annyira, mint az önbecsülés...
Több időm most nincs erre, ne haragudj, Kevin!

bALFAszHÍM 2014.04.14. 10:54:44

@Xylan: "Nekünk nőként nincsenek ilyen ösztöneink. Így a férfiak ezután egyedül fognak szaporodni. :)" - megpörgetem a földgömbömet, majd találomra rábökök, és 90%-os valószínűséggel egy III. világbeli országra mutatván, importálhatok magamnak kedves asszonykát, aki megbecsüli, és nem lenézi a férfit. Mindenki ezt csinálja Nyugaton................................

Xylan 2014.04.14. 10:54:46

@bALFAszHÍM: ""Én nem fogok sose kiégni." - "jobb kiégni, mint elenyészni" - mondta Kurt Cobain aki már életében legendává vált."

Tegnapelőtt még a kiégéssel támadtad Kevint. Most már értem, hogy mindenben ilyen gyorsan változnak a nézőpontjaid, nem csak a nőkkel kapcsolatban van ez így.

Szerinted ez egy gerinces ember jellemzője?

""Szeretem a nőket és szeretem magamat" - ezt most elengedem, pedig magas labda."

Kénytelen voltál elengedni. Rát talán egyik sem igaz. :)

Xylan 2014.04.14. 11:04:10

@bALFAszHÍM: Most írtad le, hogy a nőknek nincsenek fajfenntartó ösztöneik. Nem kedves asszonykát importálhatsz, hanem egy világvégi, félanalfabéta nőt, aki elmenekül onnan valami elől, aztán az lesz a legnagyobb problémája, hogyan kerüljön ki, verjen át, vagy mérgezzen meg, amikor már nem bírja elviselni a hülyeségeid.

Erővel és elnyomással nem vehetsz boldogságot. Se pénzen.

És egyáltalán, felállna rá? :)

Xylan 2014.04.14. 11:04:12

@bALFAszHÍM: Azért arra figyelj, hogy kellőképp BUTA legyen, és itt is zárj el előle minden más lehetőséget. A kardokat, késeket is dugd el, és sikátorba se engedd.

Intézd el, hogy semmi mást ne választhasson rajtad kívül. Tönkre fog bele menni, de nem esküdnék meg rá, hogy addigra nem kerülsz te is tolószékbe. :)

A kínai, arab, indiai nők nagyon szívósak ám. És nem számodra pozitív értelemben. :)

bALFAszHÍM 2014.04.14. 11:22:00

@Xylan: "Nem kedves asszonykát importálhatsz, hanem egy világvégi, félanalfabéta nőt, aki elmenekül onnan valami elől, aztán az lesz a legnagyobb problémája, hogyan kerüljön ki, verjen át, vagy mérgezzen meg, amikor már nem bírja elviselni a hülyeségeid." - látod látod, és ez még mindig a kisebbik rossz. Mondtam én, hogy nem egyszerű a férfisors! ;(

Kalechtor 2014.04.14. 11:22:03

@Xylan: Nyugi. :)

@bALFAszHÍM: Látod, ezért utálnak meg téged a nők. :) Abban a kommentben, amit idéztél, nem volt semmi rossz. Az volt benne, amit te írtál le. Most akkor vannak a nőknek is fajfenntartó ösztöneik, vagy csak a férfiak erőszakolják rájuk?

Volt már dolgod olyan nővel, aki vágyott a szexre és élvezte veled, vagy egyiket se tudtad még kielégíteni? Én nem utállak, sajnállak. Nem is lesajnállak. Egyszerűen sajnállak, ha így van. Mert akkor nálad valaki, valamit nagyon elrontott.

"megpörgetem a földgömbömet, majd találomra rábökök, és 90%-os valószínűséggel egy III. világbeli országra mutatván, importálhatok magamnak kedves asszonykát, aki megbecsüli, és nem lenézi a férfit"

Ki nézi le a férfit és ki nem becsüli meg a partnerét? És ki akarja lenézni a nőket? Ott nem megbecsülik a férfit, hanem függnek és félnek tőle. Ilyet én is elérhetnék, erőszakkal, tudással. De nem akarom. Nem kell. Én ember akarok maradni. Tőlem ne féljen senki.

A sok nyugati balfasz, akik még kielégíteni se tudnak rendesen egy nőt és egyébként is alkalmatlanok az egyenrangú kapcsolatra, onnan importál feleséget, ahonnan akar. Gyorsítják a feminizmust, még fizetnek is érte. Megérdemlik. Őket se fogják jobban megbecsülni, mert azt viszont nem érdemlik meg. Ha megérdemelték volna, otthon is találnak maguknak társat.
Én nem a tőlük megfosztott nyugati nőket sajnálom, hanem leginkább az importált félanalfabéta feleséget. Ezerszer jobbat érdemelne. Emberileg általában magasan fölötte áll ezeknek a kicsinyes, rosszindulatú balfékeknek.

Nagyon durva érvelési hibákat vétesz.

Javaslok valamit. Mielőtt leírnál egy mondatot, gondolkozz és számolj el nem tízig, hanem akár százig is, és kutakodj kicsit az emlékezetedben, hogy vajon kijelentetted-e már az ellenkezőjét valaha? Pl. "ne tartsák el magukat a nők, az a férfi dolga!" <-> "a szemét nők nem akarják eltartani magukat!"

Ezt logikailag ellentétnek nevezik. Az ilyennel vigyázzunk, mert tényleg nevetségessé válik, aki ezt műveli.

Vagy Kevin esete. Most akkor jó a kiégés, vagy nem? Szubjektíven érvelsz. Olvasgass a logika alapszabályairól, különös tekintettel azokra, amelyek az ellentétekről szólnak. A szépirodalommal nem pótolhatsz mindent. Gondolkozni is kell, sőt, muszáj.

bALFAszHÍM 2014.04.14. 11:26:17

"Szeretem a nőket és szeretem magamat" - ez a nívó az Éjjel Nappal Budapestet és a Való Világot képviseli. Az önelégültség, és az önbecsülés között óriási a különbség. Nem lepődnék meg,ha évek múlva Kevinnel a Népligetben találkoznék, mint szolgáltató. Mert ez a nagyképű de üres életfilozófia oda vezet, ha nem párosul talpraesettséggel, találékonysággal. Ezért tépem a szám, hogy ez ne forduljon elő; aggódok a srácért.

bALFAszHÍM 2014.04.14. 11:39:39

@Kalechtor: ha összemossuk a témákat, időket korokat, helyzeteket, akkor valóban következetlennek tűnhet a sziklaszilárd logika, ámbár ha saját szövegkörnyezetében hagyjuk és úgy ízlelgetjük, talán még az információ is át-átjöhet. Minden helyzet más és más, s ebből kifolyólag más elbírálás alá is esik. Eltérő megoldóképletek, eltérő problémákra. Teljesen logikus. Köszönöm. :)
(ma van a névnapom!!!!!!!)

Kalechtor 2014.04.14. 11:43:20

@bALFAszHÍM: Az a kisebbik rossz, ha tönkreteszel valakit, akire vigyáznod kellene és akiért felelősséget kellene vállalnod, ezért meggyűlöl?

Én nem mondom, hogy egy családban nem lehet a férfi a vezető, ha képes szeretettel viszonyulni a nő felé és a nő IS erre vágyik. Csak sajnos nagyon gyakran látom azt, amiről írsz. A nő számára ez egy import, őt importálták, vagy kényszerítették, nem volt más lehetősége, semmi más, csak ez, és ezt egy férfi kihasználta. S ahelyett, hogy megbecsülte volna magát, csúnyán visszaél vele.

A férfiak által vezetett családokban túl sok romlást, gyűlöletet, pusztulást és fertőt láttam már. Az pedig alkalmatlan vezetőnek, aki tele van gyűlölettel, békétlenséggel, elégedetlenséggel és haraggal. Inkább saját magát kellene kikúrálnia, nem egy másik ember életét is tönkretenni. A férfi nem tudná, mi a felelősség?

Kalechtor 2014.04.14. 11:43:23

@bALFAszHÍM: Ennyire ne legyél mazochista. Élvezed, ha utálnak? Ebbe két ember megy tönkre. Magadat jogod van tönkretenni, de másokat nem.

Egy nőnek is az legyen a kisebbik gond, ha a válás után gyűlöli majd a férje, vagy gyűlöli az a férfi, akinek apaságot sózott a nyakába, akitől kiköveteli a gyerek és asszonytartást, akit hamisan rágalmaz, börtönbe juttat, tönkretesz? A nők miért szeretnének, becsülnének meg jobban benneteket, vagy azokat az egyedeket, akikben nincs semmi szeretetreméltó?

Az egész patriarchizmust minősíted. Jöhetnek a svédek. :)

Nem várom, hogy gondolkozz ez ezen, mert már látom, hogy semmin nem szoktál. Mindenféle infót gyűjtesz innen-onnan, hogy tájékozottnak és műveltnek tűnj, de valószínűleg nincs kiforrott világképed. Ezért felelősségre se vagy vonható a gondolataidért, hiszen nem is a sajátjaid.

Kalechtor 2014.04.14. 11:43:25

@bALFAszHÍM: Én kívántam ma boldog Nőnapot neked, olvasd vissza. :) Az ilyesmiben nem vagyok túl gyakorlott, néha összekeverem. Valamiben nekem is kell tévedni. :(

Kalechtor 2014.04.14. 11:43:27

@bALFAszHÍM: Ez mellébeszélés. A szeretet és a gyűlölet között van óriási különbség. :)

Kalechtor 2014.04.14. 11:52:26

@bALFAszHÍM: "Minden helyzet más és más, s ebből kifolyólag más elbírálás alá is esik. Eltérő megoldóképletek, eltérő problémákra."

Ez olyan Oshos. Oshó pedig egy gyökér. :) Köze nincs a logikához. Csak maszatol. 100 oldalon van tán két bölcs gondolata.

Mivel ellentétes állításokat fogsz fel egyaránt igaznak és nem teremtesz közöttük szintézist, ezért egyetlen logikus momentumként találtam a szövegeidben, hogy utálni akarod a nőket.

Ebből kellene kiindulnunk, hogy miért? Miért függsz te a nőutálattól?

No_Name01 · http://nokesferfiak001.blog.hu/ 2014.04.14. 12:01:41

@bALFAszHÍM: "importálhatok magamnak kedves asszonykát"

Mégis csak nőket akarsz eltartani? Nemrég szidtad őket érte. Én úgy gondoltam, arra vágysz, hogy téged is eltartson valaki.

Vigyázz, mert ha így folytatod, hamarosan gyámság alá kerülsz.
Szerintem járt már úgy az is, aki nálad nagyságrendekkel beszámíthatóbb. :)

@Kalechtor: Nem állom meg, hogy bele ne szóljak, úgyse mész vele semmire. Szerintem felét nem érti annak, mi a gond az "érvelésével". :)

bALFAszHÍM 2014.04.14. 12:29:22

@No_Name01: ....közben megpörgettem azt a földgömböt.... :)

bALFAszHÍM 2014.04.14. 12:55:18

@Kalechtor: "Remélem itt állt meg." - Sajnos nem. Ukrajna, Csernobil. :((

No_Name01 · http://nokesferfiak001.blog.hu/ 2014.04.14. 12:58:08

@bALFAszHÍM: Nocsak, mi az, hogy sajnos? Azt hittem még egy három mellű csernobili nő is jobb lenne a fennhéjázó kínai milliárdos asszonyoknál! :O

Arra jutottam, hogy rád gyerekkorodban talán nem figyeltek eléggé, vagy amennyire szeretted volna. Ezért megszoktad, hogy rosszalkodni kell ahhoz, hogy valaki foglalkozzon veled. Az se baj, ha büntetést kapsz, csak figyeljenek rád végre. :(

bALFAszHÍM 2014.04.14. 15:05:32

@No_Name01: nem akarsz egy cikket írni? Pl. a patriarchátusról? Arról még úgyse olvastam itt? :)
Ahelyett, hogy engem elemezgetsz, gonosz nőszemély! :((

KevinT 2014.04.14. 16:07:47

Mért bántatok egy szegény embert aki mindenhol hülyét csinál magából?:( Nem kel neki külsö segitség ahoz.
Nem is válaszolok neki,legaláb én békén hagyom.:)

No_Name01 · http://nokesferfiak001.blog.hu/ 2014.04.14. 16:38:13

@bALFAszHÍM: Nem vagyok gonosz. Inkább te tűnsz annak. Vagy tényleg azt akarod elérni, hogy megutáljanak és büntessenek vagy elkerüljenek a nők. El kellene menned valami önbizalomnövelő tréningre (ha kell, saját zsebből fizetem), mert ez így nagyon nem jó. Nem áll jól ez a folyamatos hőbörgés és ezt komolyan írom.

Nézd meg, belinkeltünk egy cikket, hogy a htb. nőknek nagyobb az esélyük arra, hogy tönkremenjenek, mint azoknak, akik fenntartják magukat, dolgoznak a gyerekükért, családjukért. Erre te egy szót se ejtesz a cikkről, hanem abba kötsz bele, hogy mindenki a "mi kell a nőnek" kérdést teszi fel.

Persze, hogy azt, amikor a férfi még mindig úgy érzi, joga van megkapni, amit gyerekfejjel akar, akkor is, ha abba nem is egy, hanem két ember, vagy egy egész család megy hamarosan tönkre. Ti fűtitek a feminizmust. Nektek tízszer ennyi kutatás se elég ahhoz, hogy elfogadjátok ezt a semmiséget.

nokesferfiak001.blog.hu/2013/05/30/azok_a_csodas_meg_letezo_patriarchalis_tarsadalmak/fullcommentlist/1#c22491154

Nem lenne jó a béke, ugye? A szeretet, a boldogság, az egyenlőség, a kölcsönös megbecsültség. Szenvednél, nem találnád a helyed. Inkább nézz magadba, hogy miért.

Kalechtor 2014.04.14. 16:53:54

Én már leírtam és értem is, ezért nem zavar. Általában mindennel így vagyok, amit megértettem, ezért nem is nagyon zavar semmi. :)

Attól függetlenül, hogy tudnám mi az, azért akarja elvadítani magától a nőket, mert fél, hogy ha egyhez is túl közel kerülhetne- úgy értem teljesen, gátlások nélkül közel!- akkor megélné vele az "extra dolgait", amiktől annyira retteg.

Mindez nem fog megváltozni mindaddig, míg át nem éli a teljes önátadást. Míg részletesen és gátlások nélkül le nem ír mindent egy olyan embernek, aki soha nem élne vissza az információval, ellenben embertársi szeretettel viszonyul hozzá. Akkor visszanyeri a nőkbe vetett bizalmát, és megtisztul, nem hadakozik többé önmaga ellen, nem védekezik, nem lesz nőgyűlölő. Akkor végre a nő által, akit teljesen a bizalmába fogad, megmentheti a benne élő kisfiút, aki meghasonlott. Aki puszta önvédelemből hozta létre maga mellett a sötét, antifeminista harcost, hogy védelmezze meg törékeny, finom lelkét a zord világtól, a gyengeségtől, kiszolgáltatottságtól, attól, hogy esetleg kihasználják. :( Én látom benne ezt az ártatlan, sebezhető, megtört kisfiút, aki csak egy kis speciális szeretetre vágyik- írásban.

Mint a Sejt c. filmben Carl, akit megmentett a nyomozónő a végén. Na jó, ez hülye példa, a film amúgy is szürreális. :)

No_Name01 · http://nokesferfiak001.blog.hu/ 2014.04.14. 17:04:59

@Kalechtor: Persze. :) Azért szapulja valaki egyfolytában a nőket, mert fél tőlük a speciális fantáziái miatt.

Ha ez valóban így van, sok embert kell megmentened.

fc01.deviantart.net/fs71/f/2011/241/2/f/itachi_no_facepalm11_8dd_by_tayui-d48957n.png

Kalechtor 2014.04.14. 17:20:17

A férfiak ilyenkor tényleg olyanok, mint a puzzle. Az egyes részek látszólag teljesen különböznek és ellentmondanak egymásnak, de ha összerakod és minden részlet a helyére kerül, kirajzolódik az EGÉSZ és ekkor már tökéletesen illeszkedni fognak egymáshoz.

Minden rendszer logikai alapon működik- még az is, ami látszólag logikátlan. A felszíni zűrzavar értelmet nyer, ha megfejted a részek közötti kapcsolatot. :)

Nyilvánvaló: a fantáziák a nőkhöz köthetők valamilyen módon, tehát őket fogja gyűlölni miattuk és ellenük tiltakozik. Így megmenekülhet a fantáziáitól is- persze csak látszólag és időlegesen, mert hiába akarja elnyomni őket, újra és újra betörnek a tudatába. Amikor ezt érzékeli, hirtelen meg kell támadnia egy ártatlan nőt, hogy elterelje a figyelmét a veszélyes területről. Mindez az elfojtás folyamatát segíti elő. De egyszer belefárad majd az állandó készenlétbe, a küzdelembe, a feszültségbe. Nem győzhet le minden nőt. Mindenütt ott vannak. Az utcán, a kávézókban, a plázákban különösen... nők, mindenütt! Nem köthet bele mindegyikbe, nem taszíthatja ki az összeset a tudatából.

Mint Weininger, aki a végén mondá: pusztuljon a nőiesség maga! Az általa démonizált, befeketített nőiesség. Weininger a végén maga pusztult bele abba, hogy azt akarta, pusztuljanak a "Nők". Felemésztette önmagát. Hiszen amit gyűlölt, az nem a nőkben, hanem mélyen benne rejlett. De az ő sorsa nem törvényszerű.

Mindig van választás.

Nico3 2014.04.14. 17:36:39

Ne tedd BH.! Ez csapda!

Kalechtor 2014.04.14. 18:01:43

@Nico3:

Ugyan miféle csapda volna ez, te álnok nőszemély,
ki barátként ellenemre tör?
Rám, ki gyöngét így segít ha száz szeszély
támadja, s száz ököl??
Ki hűen adja át neked minduntalan,
mit teremtett- tudást.
S te visszaélvén ezzel, ó, mi hasztalan
hoznál rá néma gyászt?! :(

bALFAszHÍM 2014.04.14. 19:00:06

ezt a konnektort áramtalanítani kellene...

Nico3 2014.04.14. 19:07:37

@bALFAszHÍM: Abban igaza van, hogy rámutat, mennyi mindenben járatlan vagy, közben kivétel nélkül mindenben okoskodni akarsz. A vitakultúrában különösen. De vigyázz az ilyennel, bele ne dugj semmit, mert ez úgy megráz, hogy egy életre megemlegeted. :)

Kalechtor 2014.04.14. 19:38:15

Azt nem is hagynám. Belém szerencsére még szorult egy kis felelősségérzet. Kizárólag fiatal, életerős metroszexuális fiúkat merek bevállalni. Soha nem kockáztatnám egy idős, érett férfi egészségét, épségét, vérnyomását. Egy olyanét, akinek már évről-évre folyamatosan csökken a potenciája és a nemzőképessége. :(

Nico3 2014.04.14. 19:51:17

@Kalechtor: Lehet, hogy a nemi szerepek tényleg most kerülnek az igazi helyükre. Nekem az tetszik a legjobban, amikor a férfiak is beismerik, hogy a nők inkább lefelé válogatnak és eddig "férfiasnak hitt" színjátékkal verik át őket, ha arra van szükség. :)

Nico3 2014.04.14. 22:26:38

BH.-t vajon vakbéllel műtötték?

Kalechtor 2014.04.14. 23:54:24

@Nico3: Honnan tudjam 'bazzeg? Nem vagyok orvos. :)

Xylan 2014.04.15. 08:48:54

@Kalechtor: Neked igazad van, de abban nem vagyok biztos, hogy ez megoldást jelentene. Az ellenkezője is előfordulhat és az ilyen ember utána még jobban arra törekszik, hogy "revánsot" vegyen a nőkön. Igazad van abban is, hogy már az elfojtás is erre sarkalja, de a nyílt felvállalás még ennél is jobban ebbe az irányba mozdíthatja el.

Ha ennyire érdekel az ilyesmi, egy ideig csak figyeld meg, mit művel és milyen "logika" alapján teszi. Ne írj semmit, ne szólj bele, csak figyeld. Én egy ideig ezt tettem itt is, ha utamba került, elolvastam, próbáltam nem reagálni, inkább feldolgoztam az olvasottakat és rájöttem a motivációkra. Amikor nagyon nem állom meg, reagálok, de tisztábban meg tudod figyelni, ha hagyod kibontakozni a nőkkel szembeni indulatait.

Kalechtor 2014.04.15. 10:02:53

@Xylan: Mit figyelhetek meg azon kívül, hogy tájékozatlan, indulatos, ferdít, nagyon könnyen bedől mindennek, és szeret utálkozni a nőkkel? :) Ezt már eddig is tudtam.

Nem a tudásával van gond, azon csiszolhatna, hanem a szándékaival. A kijelentései alapján ő érzi magát a legkisebb apróságtól is jogfosztott férfinak, de a nőkkel szemben akár a legnagyobb előnnyel is csont nélkül élne- félrelépés, a nincstelen nő kihasználása, majd "kisemmizése"- ha a törvények erre újra lehetőséget biztosítanának.

Én se akarok tovább személyeskedni, úgyhogy nem írom, hogy az emberséggel van gond. Legalábbis a nőneműekkel szemben. Ez két okból következhet, kétféle ember viselkedhet így. Aki hozzászokott, hogy a nőkkel lehet embertelenül is bánni, vagy aki eleve hátrányból indul és először önmagát akarja helyzetbe hozni, csak nem éppen a legmegfelelőbb módon teszi ezt.

Megfigyelem, milyen logika alapján teszi. Írok fel majd képletet a visszatérő tényezőkre. :)

Kalechtor 2014.04.15. 13:01:53

Aki szerette KZ blogját, annak jó hírem van- csinált újat. :)

Nico3 2014.04.15. 16:49:49

Most már legalább én is tudom ki az.

Kalechtor 2014.04.16. 20:36:37

@Nico3: A cikket még nem olvastam el, de a fotón nagyon cuki fejet vág. :)