Bevezetés... TAO?

A TAO szó hallatán mindenki másra, de van, aki semmire sem asszociál. A jogászoknak a TAO az társasági adót jelent, pedig ennél sokkal értékesebb jelentése is van - a társas kapcsolatok szempontjából. Azért, hogy megérthessük és gyakorolhassuk a szeretet és szerelem tao-ját, meg kell ismerkednünk a tao filozófiájával, mely legalább ötezer éves népi bölcsességre alapul. A kínai civilizáció a taoizmus tanításának köszönheti tartósságát, melytürelemre int és a harmónia megvalósítására tanít. A nyugati szexualitásnak nagy szüksége van erre a két összetevőre.

A TAO kialakulásának pontos ideje nem pontosan ismert. Kr. e. a hatodik században Lao Dze foglalta össze a tao alapelveit a Tao Te King (Az út és erény könyve) című munkájában. Alapvető az a hit, hogy az energia és a lendület az élet forrása. Az emberek parányi lények az univerzumban, ezért összhangban kell élni a természet végtelen erejével – ez a Tao Te King lényege. A TAO filozófiája a kitartás. A körültekintés, a megőrzés és a hajlékonyság természeti filozófiájából fejlődött ki a szeretkezés TAO-ja.

A TAOizmus iránt a nyugati filozófusok is érdeklődést tanúsítottak, többek között Carl Gustav Jung is. Szerinte a nyugati kultúrákban soha nem találtak ki olyan elméletet, mely szerint a két ellentétes erő egyesülne a középúton. Érdemes C.G. Jung-nak "Az ember és szimbólumai" írásait is elolvasni, amely sok szempontból kiegészíti az önismeretünket és nézeteinket.

Hasonlóságok a mai és a régi kínai szerelem, szexualitás tudományában

Az ősi módszerhez hasonlóan, a mai, modern szexuális viselkedést kutatók is elismerik a közösülés során történő megszakítások pozitív, előnyös hatásait. Sajnos nem mindenki tudja, de a nőnek általában hosszabb idő kell az orgazmus eléréséig, mint a férfinak. Kivételek természetesen vannak, főleg, ha a nőnek igen erős az önismerete és szexuális intelligenciája. A megszakítások azért célszerűek, mert így a nő el tud jutni a gyönyörig, a férfi pedig megtanulja szabályozni magömlését, már ha eddig nem tudta.

A pénisz ölelése - elszorító technika

A szeretkezés ideje meghosszabbodik, így mindkét fél tovább élvezheti az együttlétet. A mai felfogás az úgynevezett elszorító technikát javasolja a korai magömléssel küszködő férfiaknak: a nő legyen felső pozícióban, majd mikor a férfi jelez, hogy „közel van”, fel kell emelkedni a péniszről és elszorítani a makkot. Ez elég körülményesnek tűnhet, mert az is. Az ősi kínai „elszorító technika” hasonló, de sokkal könnyebben kivitelezhető: minden pózban használható, mert maga a férfi végzi a szorítást.

A TAO technika modernizálása

A kettőt, a több ezer éves TAO módszert és a modern, nyugati technikát lehet kombinálni, és érdemes is, egy példa erre: klasszikus lovagló póz, a nő felül a férfire hajolva, a térdén tartja magát, viszont a férfi alul mozog, és így meg tud állni, ha szükséges. A férfinak pusztán annyi önuralom és gyors reagálás szükséges, ha közel van a csúcshoz, és ő megállt másodpercekre, és a partnere mégis mozogni akar, akkor gyorsan ne hagyja, különben megtörténik a nem tervezett magömlés. Ha a nő tudja, a férfi miért áll meg, onnantól a nőnek sem lesz érdeke, hogy olyat tegyen, ami pont abban a pillanatban a férfit kizökkentheti a tervéből.

A szeretkezés TAO-ja

A TAO minden férfit arra buzdít, hogy tanulja meg az ejakuláció szabályozását, mely mindkét nem számára hasznos több okból is. A mai modern kutatók (Masters és Johnson) is eljutottak addig a felismerésig, hogy a férfinak nem kell minden szeretkezéskor magját elengedni, mely különösen fontos az 50. életévüket betöltött férfiaknál. A szeretkezés TAO-ja ezzel teljes mértékben egyetért, sőt gyakorlatilag az összes hasonló elmélet a TAO-t igazolja. Egy hetedik századi kínai orvos szerint 10 szerelmeskedésből 2-3 alkalommal javasolt ondót lövellni. Egy másik TAO mester szerint télen nagyon kevés alkalommal hagyjuk a kilövelést, viszont tavasszal jóval többször megtehetjük. A magömlés szabályozása természetesen nem csak az 50 feletti férfiaknak ajánlatos, célszerű minél hamarabb megtanulni kezelni a magömlést és a kilövellés számának csökkentését.

A régi taoisták azt tanították, hogy az ejakuláció nem azonos az orgazmussal, és az a férfi, aki fejlett szexuális ismeretekkel rendelkezik, az tapasztalja is ezeket. A kevesebb magömlés semmiképpen nem jelentette azt, hogy a férfi kevésbé élvezte volna a szexuális örömöket. Az, hogy az ejakulációt tartják a gyönyör csúcspontjának, téves nézetnek és káros szokásnak tartották már akkor is. Ha a férfi képes magját uralni, a nő iránti szerelme növekszik, soha nem unja meg a szeretkezést, ez is a tartós gyönyör kulcsa.

A szerelem TAO-ját gyakorló mai kínai férfi véleménye

A szerelem TAO-jának megismerése és elsajátítása előtt minden közösülés alkalmával ejakulált. Ma már ezt „hüvelyben végzett önkielégítés”-nek tartja. Több okból nem tartja megfelelő gyönyörnek:

 • A férfi állandóan retteg az esetleges korai magömléstől
 • A nő a teherbe eséstől fél (amennyiben nem gondoskodik a fogamzásgátlásról)
 • Ha a nő alkalmaz fogamzásgátló eszközt, soknak van mellékhatása, vagy illúzióromboló a használata, megfelelő időben behelyezni, stb.

Felteszi a kérdést: hogyan lehet eljutni az extázis magasságaiba a fent említett zavaró körülmények közepette?

Szerinte a TAO módszerével aggodalom-mentesen, igazán lehet élvezni és szeretni egymást. Szabadon, gyakrabban és hosszabb ideig lehet szerelmeskedni. Több idő van a másikat csókolni, ízlelni, simogatni, illatait beszívni. Hangsúlyozza, hogy a magömlés nélküli együttlét ugyanúgy feszültség kioldás, csak robbanás nélkül. A megbékélés örömét adja, mely egyben egy érzéki beleolvadás egy páratlan érzésbe. A teljesség érzete, nem a különválásé, megosztó és nem kizáró, nem az élvezet magányos rohama.

A mai kínai férfi véleményét kiegészítve

Azért sajnos a TAO nem használható fogamzásgátló módszerként, mivel hiába tudja a férfi tökéletesen koordinálni a magömlését, de az izgalom hatására eléggé nagy mennyiségű előváladék képződhet szeretkezés előtt és közben, ami tartalmazhat spermiumokat is. Így a férfi hiába tudja kontrollálni, hogy nem történik meg a kilövellés a hüvelyben, mégis terhesség történhet. Ezt csak azért érdemes tudni, nehogy valaki a TAO-t hibáztassa a nem kívánt terhesség miatt.

Ha a nő kevés hormon tartalmú tablettát szed, akkor a terhesség kockázata szinte minimális, és ha hozzá vesszük a TAO-s tanításokat, módszereket, szinte biztosan kizárható a nem kívánt terhesség.

A jin és jang harmóniája

A férfi ondója az egyik legfontosabb esszencia, melyet nem szabad korlátlanul pazarolni a TAO szerint. Ha a férfi rájött a magmegtartás ízére, nemcsak életerejét tartja meg, hanem sok mást is nyer.

Elsősorban: szerelmi partnere soha nem lesz kielégületlen, így a férfi önbizalma is növekedhet. Mivel sokkal gyakrabban és hosszabban lesznek képesek szeretkezni, többet tudnak meríteni egymás esszenciájából: a férfi a nő jin esszenciájából, a nő pedig a férfi jang esszenciájából.

Ily módon a lelki béke egyedülálló mértékét tudják magukhoz ragadni. Ez megnyugvással jár, mely az állandó, meleg szeretetnek köszönhető, ez tulajdonképpen a régi kínaiak szerint a jin és jang összhangja.

Szeretkezések hossza a TAO technikáival

Aki megízlelte, hogy milyen hosszasan szeretkezni, pihenni egymás karjai között, majd újra szeretkezni... majd pihenni és újra szeretkezni… az tudja, hogy milyen csodálatos érzéseket tud adni egy szeretkezés. Természetesen biztos van aki 5-15 perc alatt is sok csodálatos élményt tud szerezni, de az a férfi, aki ismeri a TAO-t, akár egyhuzamban 4-7 órás (!) aktust is képes végigszeretkezni, mindenféle ajzó szerek nélkül. Természetesen a több órás szeretkezésnek az a feltétele, hogy a férfi megfelelő fizikai kondícióban legyen. Ha a nő is sportol rendszeresen, akkor tudja kompenzálni a férfi fizikai szintjét, hogy felváltva mozognak. Természetesen NEM KELL sokáig szeretkezni, ha nem kívánja mindkét fél, de ha a pár ráérez erre, bizony sokáig fognak szeretkezni, mert ez a legmagasabb szintű állapot, amelyet egy kapcsolatban el lehet érni - közösen.

A szeretkezés TAOjának három alapeszméje

 1. A férfinak meg kell találnia a megfelelő időközt az egyes magömlések között, melynek természetesen összhangban kell lennie életkorával és egészségi állapotával. Ez olyan módon erősíti meg, hogy bármikor képes lesz szeretkezni, mikor ő és partnere kívánja, biztosítva ezzel partnere teljes kielégülését. Erre épül a második pont, ami az első lett volna más esetben:
 2. A nők kielégítésének fontossága. Ha a férfi jól használja a TAO-ban tanultakat, akkor legrosszabb esetben a nő kielégül, majd a férfi is vele együtt vagy inkább utána. Ha rutinosabb a férfi, akkor képes a nőt 2-3, vagy akár több alkalommal is kielégíteni egy szeretkezés alkalmával, hogy a férfi nem feltétlen jut el szándékosan a magömlésig.
 3. Szöges ellentétben áll a mai nyugati gondolkodással: a régi kínaiak szerint a magömlés nem a legelragadottabb és legjobb pillanata a férfinak. Ha a férfi egyszer rádöbben erre, sokkal nagyobb örömöket talál a szeretkezés életben, mint korábban.

Ezek az alapeszmék nemcsak azt teszik lehetővé, hogy a férfiak és nők olyan sokáig szerethessék egymást, ahogy kívánják, hanem olyan szexuális szabadságot és természetességet hoztak létre a régi Kína társadalmában, mely a taoizmus eszméjének megléte alatt virágkorát élte. A taoizmus szerint a természet erőivel való egyesülés kapcsolódik a szexualitáshoz. A föld a női, jin elem, a menny (az ég) a férfi, a jang. A kettő egy állandó egészet alkot, melyek között folyamatos a kölcsönhatás. Így a férfiak és nők is hasonló egységet alkotnak, mindkét elem pont olyan fontos, mint a másik.

A szeretkezés TAO-jának lényege

Nem igaz, hogy egy férfi csak akkor jut el az orgazmusig, ha magömlése van. Ez úgy érhető el, hogy a férfi megtanulja magját szabályozni, és kortól illetve egészségi állapottól függően csak ritkán engedi el magát, nem mindig hagyja, hogy a magömlés megtörténjen. Így a szerelmeskedés sokkal gyakrabban ismétlődhet és esetenként tovább is tart. Így van idő egymást igazán megízlelni, simogatni, még jobban megismerni. Az ejakuláció nélküli szeretkezés is kioldja a feszültséget, de nagyobb robbanás nélkül. A megbékélés érzetét adja, nem az erőszakét, bár ez normális esetben durva szó erre. A férfi ondója az egyik leglényegesebb esszencia, melyet nem szabad elpazarolni, ily módon életerejét, egészségét meg tudja őrizni. Nem is beszélve az önbizalom növekedéséről, és partnere kielégületlenségének megszűnéséről. A gyakori és hosszú szerelmeskedések azt eredményezik, hogy a partnerek egyre többet képesek nyerni egymás esszenciájából: a férfi a nő jin-jéből, a nő a férfi jang-jából. Így a lelki béke semmihez sem hasonlítható fokát érik el. Aki nem indul el ezen az úton, az el sem tudja képzelni, hogy az itt leírtak milyen csodálatos érzéseket tudnak adni.

A nők szerepének fontossága

A nők igazán hangsúlyos szerepet játszottak a szeretkezés TAO-jában Kr. e. 6. században, ők voltak a szeretkezés TAO-jának tanácsadói a császári udvarban. A nők alárendelt szerepe csak később következett be. Az ilyen jellegű tanácsokat párbeszédes formában írásban rögzítettek, nyelvezete finom, bájos, képszerű, olykor tudományos. A régi kínaiak sohasem használtak becsmérlő kifejezéseket a mai emberek szóhasználatával ellentétben. Az ilyen tanácsadások az alapvető hibákat is megértően kezelték. Természetesen szerepe lehetett a bájos, finom válaszok keletkezésének eredetében, hogy maga a császár kérdezte a tanácsadóit. A TAO tanácsadók, orvosok érdekeltek voltak a császár minél boldogabb, és azáltal minél hosszabb életében, mert akkor az volt a szokás, hogy a császárral együtt temették az orvosait, tanácsadóit, így egészen érdekeltek voltak az orvosok a császár minél hosszabb életének bekövetkezésében. Ennek eredményeként a mai átlagos életkort jóval meghaladva éltek az akkori császárok.

A TAO-t gyakran összekeverik a tantrizmussal. Igaz, hogy a tantrizmus gyökerei valószínűleg a szeretkezés TAO-jában találhatók, de iskolái teljesen mássá fejlődtek. A buddhista Vayrayana iskola szerint a tan kínai eredetű. Viszont az indiai szeretkezés rendkívül rituális, sokkal nagyobb mértékben kötődik a valláshoz, ellentétben a kínai szeretkezés TAO-jával, mely inkább a gyógyászat fontos ágának tekinthető.

A szeretkezés fontossága - miért is szeretkezzünk valójában?

A régi kínaiak meg voltak győződve arról, hogy a testi-lelki egészség megtartásához a szeretkezés elengedhetetlen. Viszont a férfi gyengesége abból adódik, hogy nem tud jól szeretni, szeretkezni. A nő a szeretkezéskor erősebb a férfinél, mint ahogy a víz erősebb a tűznél. Akik ismerik a szeretkezés TAO-ját, összhangba tudják hozni a jin-t a jang-gal, melyek állandóan segítik egymást. A férfi mindig erősnek érzi magát, a nő pedig készen áll a befogadásra. A kettő bensőségesen egyesül, váladékaikkal táplálják egymást.

Napjainkban könnyen elfogadjuk azt a freudi elméletet, hogy a lelki egészség szoros kapcsolatban áll a nemi élettel, valamint a neurózis szexuális konfliktus okozza. Pontosan ezt az eszmét hirdették a taoizmus követői évezredekkel ezelőtt. Tehát bizonyossággal állítható, hogy Freud-ra is hatással volt a TAO, ahogy Jung-ra is. (Kevesen tudják, hogy Freud és Jung között szexuális kapcsolat is volt, de ez nem minősíti azokat a mély távlatokat nyitó felfedezéseiket, amelyeket kommunikáltak a világ felé.)

Jin és jang - az egység részei

A taoista szemlélet szerint a férfi a jang erő jegyeivel rendelkezik: állhatatlanabb, aktívabb és gyorsabb, mint a nő, akire a jin tulajdonságok jellemzőek. A nő higgadtabb, mozdulatai nyugodtabbak, de végül is ő az erősebb. A régi írások a tűz-víz analógiára vezetik vissza a jin-jang kapcsolatot. A tűz a jang megfelelője, könnyen fellobbantható de a víz, a jin legyőzi, eloltja. A TAOista elgondolás szerint minden erő egymást kiegészítő párokban jelentkezik. A jin és jang – bár különálló erők – ugyanannak az egységnek a részei, ezért nélkülözhetetlenek egymás számára. A szeretkezés TAO-jának mesterei ezeket a hasonlatokat használták a testi érintkezés esetében is.

A nyugati szexuális kultúrákban is megjelenik a magömlés bizonyos fokú szabályozása. A harmóniában élő párok szeretkezéskor törekednek arra, hogy a férfi és a nő egyszerre érje el az orgazmust. Mivel a férfi „reakcióidő” rövidebb, az összhanghoz szükséges némi késleltetés a férfi részéről. A magömlés szabályozásának tanulásakor türelemre van szükség elsősorban. Az elme bevonásával elsajátítható, számos férfi (és partnereik) tapasztalják a mag megőrzésének ill. megfelelő időközönként való kibocsátásának áldásos hatását.

A magömlés szabályozása – TAO tippek kezdők számára

 1. Ne jöjjön túlságosan izgalomba, tartsa takarékon a szenvedélyt - eleinte nehéz lehet.
 2. Olyan nővel kell kezdeni, aki nem túlságosan vonzó, továbbá hüvelye nem túl szűk. Ebben az esetben könnyebb lesz megtanulni az önuralmat.
 3. Meg kell tanulni szelíden, teljes merevedés nélkül behatolni, majd erősen, "csont mereven" kijönni.
 4. Az izgalom fokozódásának érzetekor a behatolást oly módon kell változtatni, hogy csak 2-3 cm mélyen hatoljon a hüvelybe. Várni kell egy kicsit, majd folytatni a lökéseket "három sekély - egy mély" módszer szerint, azaz háromszor nem túl mélyre hatolni, egyszer pedig mélyre. Ezt kell ismételni.
 5. Legközelebb próbálkozhat az "öt sekély - egy mély" módszerrel.
 6. Siker esetén jöhet a "kilenc sekély - egy mély" ismétlése.
 7. A tanuláskor a legfontosabb alapszabály, hogy az ember nem lehet türelmetlen.

Az elzáró módszer

A módszer elsajátítása türelmetlenség esetén körülbelül húsz-harminc napot vesz igénybe, egy kifinomultabb férfi viszont fele annyi idő alatt képes megtanulni. Előnye, hogy könnyen, egyszerűen kivitelezhető. A döfések csukott szemmel és szájjal végzendők, a levegőt kizárólag orron keresztül kell venni. Ha az önuralom elvesztésének kis jele is mutatkozik, meg kell emelni a csípőt, jade rúdját (falloszát) két-három centivel vagy többel visszahúzni, és ebben a helyzetben maradni mozdulatlanul. Mély lélegzetet kell venni a rekeszizmok segítségével, továbbá az altestet úgy összeszorítani, mint mikor sürgősen az illemhelyre kellene menni. Közben arra kell gondolni, hogy magjának megtartásával nem vesztegeti azt feleslegesen. Így hamarosan megnyugszik, majd tovább folytathatja a döféseket. Nagyon fontos, hogy ez a visszatartás ne túl későn következzen be, mert ilyenkor az ondó a hólyagba illetve a vesébe juthat, ami különféle betegségekhez vezethet. De ha nem is jut oda, nem egy kellemes érzés. A módszer lényege tehát az, hogy az időben 10-30 másodpercre visszahúzott pénisz erekciójának csak 10-30%-át veszíti el, így újra mélyre hatolhat és folytathatja a lökéseket. Egy idő után egyre kevesebbszer kell visszahúzni, megállni, végül pedig csak ritkán lesz rá szüksége. Megfelelő önkontroll használatával folyamatosan lehet szeretkezni, akár pózváltás nélkül 1-4 óráig is. (Ez csak abban az esetben lehet indokolt az "érdekességen" kívül, hogy a nő nehezen elégül ki és neki szükséges eleinte sok idő, ami később csökkenni fog. Értelemszerűen ha egy férfi nem tud 1-4 órát sportolni, mozogni, akkor szeretkezni sem biztos, hogy fog tudni aktívan ennyi időt.)

Az elszorító módszer

Szinte minden helyzetben használható. A férfi bal keze mutató- és középső ujjával megnyomja a herezacskója és végbélnyílása közti pontot 3-4 másodpercig, közben mély lélegzetet vesz. E módszernek három előnye is van:

 1. Nem kell visszahúzni a péniszt a hüvelyből.
 2. Nem kell megszakítani a lökéseket.
 3. Nem kell közölnie semmit partnerével.

Sok férfi csak azért szereti jobban ezt a technikát, mert partnere észrevétele nélkül alkalmazhatja. Ennél a technikánál van egy hatékonyabb, amely nem igazán TAO, hanem inkább spirituális módszer:

Tudatos merevedés kontroll (TMK)

Lényege, hogy a férfi túlzott merevedés, és ezáltal csúcsközeli állapotát úgy kontrollálja, hogy tudatilag semleges dolgokra figyel, amelyek rövid időre elterelik a figyelmét az igaztó és felpörgető szeretkezéstől, de folyamatosan tud mozogni, még TAO módszert sem kell alkalmazni. Az a férfi, aki ezt a módszert hatékonyan tudja önmagán használni, az több órát tud folyamatosan úgy szeretkezni, hogy nem jut orgazmus közelbe, mégis végig, merev, kemény marad.

A másik oldala, ha csökken a merevedés, akkor a partnerrel való szeretkezésre kell fókuszálni... A férfi vizuális típus ilyen esetben mindenképpen, így tekintetünket fordítsuk a partnerünk olyan testrészeire, amelyet különösen izgatónak találunk. Ha sötét van, esetleg nem ezt a megoldást akarjuk, akkor idézzünk fel partnerünkkel történt olyan szeretkezést, amely különösen izgató volt, vagy képzeljünk el egy olyat, ami még nem történt meg, de nagyon vágyunk rá – ezzel a merevedést meg lehet erősíteni, akár elő lehet újra idézni.

Az ejakuláció gyakorisága

A férfi korának előrehaladtával javasolt a magömlések számának csökkentése, azaz ugyanannyi szeretkezés mellett kevesebb ejakulációt engedhet meg magának. 50 év felett annyit szerelmeskedhet, amennyit csak kíván, viszont nem szabad hetente egy-két alkalomnál többször kiengedni magját. Nem számít, milyen gyakran űz szerelmi játékot, vagy hogy fizikailag milyen erőben van. A jang kivonat megőrzése megerősíti a férfiban a jang erőt. Fontos az is, hogy a férfi folyamatosan táplálja magát jin esszenciával a szeretkezések során. Minél többet egyesül az ember, annál többet kap a jin és jang harmóniájából, és minél kevesebben ejakulál, annál többet tud megőrizni az összhang áldásos hatásából. Természetesen az 50 év egy iránymutató év, a férfi kondíciójától és egészségi állapotától függ, hogy mikor érdemes kevesebbszer kiengedni a magját.

A mag túl hosszú ideig megtartása

Nem szabad átesni a ló másik oldalára. Ha a férfi elsajátította a technikát, hajlamos hosszú ideig megtartani magját. Ha naponta egyszer-kétszer szerelmeskedik, hetente tanácsos kiengedni ondóját. Az ejakuláció irányítása készség - mint a többi -, elsajátítható. Ha sikerül megtanulni, a test alkalmazkodik hozzá teljesen, a világ legtermészetesebb dolgává fog válni. Ha rendszeresen szeretkezik a TAO-t ismerő férfi, de nagyon sokáig nem engedi ki az ondót, az szervi megbetegedést is okozhat. A túl sok ondó egy idő után minimális, majd erősebb fájdalommal jelzi, hogy ki szeretne jönni. Sok esetben az is előfordulhat, hogy szinte orgazmus nélkül kifolyik az ondó – mindez azért, hogy megkímélje a testet a szükségtelen károsodástól. A TAO-t ismerő férfi meg tudja biztosan állapítani, hogy mikor van az, amikor már mindenképpen érdemes hagyni az ondó kilövellését.

Időszakos impotenica?

Néha a férfiak időszakos impotenciában szenvednek. Előfordul, hogy kívánják a szeretkezést, de meglepetésükre testük nem engedelmeskedik tökéletesen. A TAO korabeli császár tanácsadónője szerint nem kell aggódni az erekció miatt, a figyelmet inkább a partner szexuális serkentésére kell fordítani. A régi Kínában is a potencia a férfiasság jegye volt. Egy férfi erekció híján zavarban volt, miként manapság is. Sajnos a férfiak nem képesek elhinni, hogy az időszakos impotencia természetes és gyakran előfordul. Úgy kellene kezelni, mint a náthát: kellemetlen, de nem kell különösképpen aggódni miatta, mivel könnyedén meg lehet előzni.

Ilyen esetben az is lehetséges, hogy a férfit a gondok leterhelik, és átterjednek a magánéletébe, a szexuális működésébe. Ha a gondok csökkennek, megszűnnek, akkor a szexuális képességek is gyorsan megerősödnek újra, visszatérnek.

A szeretkezés taoja nem ismeri a férfiúi tehetetlenség fogalmát. A nemi öröm nyújtásának számtalan módja van. Nemcsak a nő látványa, de illata, tapintása is érzéki gyönyört ad. A nő erogén zónáinak simogatásával sok gyengédséget, finomságot adhat a férfi. A csikló nyelvvel való érintésének hatására a férfi is izgalomba jön. Ha ez mégsem működne, akkor a lágy behatolás módszerét lehet alkalmazni: a férfi behatolhat partnere hüvelyébe erekció nélkül is ujjai segítségével. Ez azonban óvszer használata esetén nem működik, mert az óvszert csak merev állapotban érdemes felhúzni. Ha egy férfi tapasztalt, képes egy teljesen petyhüdt falloszt becsúsztatni úgy, hogy mindkettőjüknek örömöt okoz vele. A hüvelyben lévő fallosznak már nagy esélye van a merevedésre. A legmegfelelőbb helyzet a lágy behatolás számára az egymással szembeni oldalsó helyzet vagy a férfi felső helyzete. A behatolást addig nem szabad elkezdeni, míg a nő elegendő nedvet nem termel. A módszer szempontjából az ujjak ügyessége kulcsfontosságú. A behelyezés után az ujjakból gyűrűt kell formázni a fallosz tövénél, hogy a belső rész legalább félkemény állapotba kerüljön. Az ujjnyomás jobb, mint bármilyen anyagból készült szorító gyűrű, mivel könnyen lehet változtatni a szorítás helyét és erősségét. A lágy behatolás nemcsak a merevedési zavarokkal küszködők számára ajánlatos, alapvető része a szeretkezés TAO-jának. Izgalmas, mikor mindketten érzik, hogy a pénisz a hüvelyben fokozatosan merevedik meg. Normális esetben a férfi a nő jelenlététől, csókjától, érintésétől is merev lesz, ebben az esetben viszont a férfinak szándékosan „ki kell kapcsolnia” tudatosan a merevedését, ha a lágy behatolást akarják kipróbálni.

A fallosz tudatos kontrollja

Bár a TAO erre külön nem tér ki, de a férfinak szükséges, hogy „jade rúdját” tudatosan tudja ki- és bekapcsolgatni. Szükséges hozzá: önismeret, PC izmok edzettsége és gyakorlat. Amikor a férfi szájjal vagy kézzel izgatja partnerét, sok esetben érdemes a merev falloszt „lekapcsolni”, a merevedést serkentő látvány, inger ellenére is, mert 20-40 percnél tovább „csont merev” pénisz nem egészséges, mert túlságosan beszorul a sok vér. A férfi szempontjából egészségesebb, ha ez az időtartam után akár fél percre is, de csökkenti a merevséget, hogy a vér cserélődni tudjon – a férfi saját érdekében. Ilyenkor érdemes pózt váltani, vagy éppen más módját választani az örömszerzésnek: csók, simogatás, ölelés.

A fallosz mérete és alakja

Az átlagos férfi ősidők óta aggódik péniszének mérete és alakja miatt, és folyamatosan meg kell nyugtatni arról, hogy a nő számára nem a méret, hanem az érzékenysége és ügyessége fontos. (Klasszikussá vált szöveg: „A pénisz mérete elhanyagolható, kivéve, ha kicsi.”) Tehát a pénisz méretével kapcsolatos régi kínai tanítás megegyezik a modern kutatások eredményeivel is. A régi kínai császár tanácsadónője szerint, ha a pár kölcsönös érzelmekkel viseltetik egymás iránt, összhangjuk képes megteremteni azt a tökéletes illeszkedést, mely a maximális örömöt tudja nyújtani mindkét fél számára. Ha a férfi érti és gyakorolja a TAO-t, szerszáma soha nem gyengül el. Ha tudja, hogyan őrizheti meg magját, esszenciáját soha nem veszti el. A mesterséges módszerek (pl. főzetek, tabletták, gyógyszerek) túlságosan felizzítják a tüzet a férfiben, mely hamar ki is merülhet akár, vagy mellékhatásokkal jár.

Mit ad a férfinak a TAO, és mit nem?

Alapvetően fontos tisztázni, hogy a TAO-val való ismerkedés nem tesz pillanatokon belül csodákat. A TAO tanulása, gyakorlása visszont pozitív hatással van a férfi teljesítőképességre és a szexuális intelligenciára is. Az a férfi, aki jelenleg 3-5 percig tud maximum szeretkezni, esetleg 20 percet, az a TAO alapok elolvasása után nem válik egy 6-8 órán át folyamatosan szeretkezni tudó univerzális szeretővé, de ha követi, betartja a TAO-val kapcsolatos dolgokat, egyre közelebb kerülhet ehez az állapothoz.

Összegzés és magasabb szintű szeretkezés a férfi szemszögéből:

Az a férfi, aki a TAO-t magáénak érzi és rendelkezik megfelelő önkontrollal, nagyon sok örömet tud okozni partnerének, hiszen többszörösen ki tudja elégíteni, akár naponta igen sokszor is. TAO-t megtanulni nem pénz kérdés: pusztán el kell fogadni bizonyos tanításokat és meg is kell érteni, magunkénak kell érezni, mert úgy tudjuk megtanulni. Ezen felül gyakorolni is kell a technikákat, mert elsőre senkinek sem lesz tökéletes. El kell indulni a fejlődés útján, amely nagyon sok örömöt tartogat, minél magasabb szintre jutunk. TAO gyakorláshoz nem szükséges partner, egyedül is lehet fejleszteni ezt. Tehát nincs semmi indok, amiért egy férfi nem tud órákat szeretkezni kemény fallosszal, mert a TAO-t elsajátítani kifejezetten csak idő és ráfordítás kérdése. Az egészséges élet, rendszeres sport is megvalósítható anyagi ráfordítás nélkül, csak jó döntéseket kell hozni.

Kilövelés nélküli orgazmus - más néven: ejakuláció nélküli férfi orgazmus 

Megfelelő TAO tudás szinten a férfi képes az orgazmust elérni ondó kilövelés, ejakuláció nélkül. Én ezt "kilövelés nélküli orgazmusnak" hívom. Ilyen esetben másabb orgazmust él át a férfi, kellő önismeret esetén lehet azonos, vagy azt túlszárnyaló erősségű, mint a hagyományos "normál" vagy más néven "kilövelős" orgazmus, de rendelkezik ez a módszer egy nagyon nagy előnnyel: a merevedés vagy meg sem szűnik, vagy 1-2 percen belül tökéletesen vissza tud állni, és lehet folytatni a szeretkezést. A férfi egy szeretkezés alatt akár 5-10 ilyen kilövellés nélküli orgazmust is át tud élni, ami kevesebb fáradtságot képes okozni, mint 1 hagyományos orgazmus, de a merevedés ezek után is bármikor visszaállítható és lehet újra szeretkezni. Erős önkontroll és a PC izmok szabályozásával a férfi el tudja dönteni, hogy milyen módon szeretne orgazmust elérni: klasszikus, "kilövelős" orgazmust, amivel befejeződik a szeretkezés és fáradtság, "altató" érzéssel jár, vagy a másik utat, a "kilövelés nélküli orgazmust", ami nem jár fáradtság érzésével és lehet folytatni a szeretkezést. Tehát ez egy olyan "fegyver" tud lenni a férfi "kezében", amelyet ha képes megismerni, megtanulni, hihetetlen magas szintű örömöt tud adni a partnerének. És nem kerül semmibe, csak önmagunkra kell figyelni és sok akaraterő szükséges hozzá.

A nő szemszögéből a TAO:

A TAO főként férfiaknak íródott, mert a szeretkezés időtartama általánosságban a férfi „teherbírásától” függ, de a nőknek is előnyös, hogy alap szinten ismerjék a TAO hozzáállását a szeretkezéshez és az alapvető technikákat, amelyet a férfiak használhatnak, mert így képesek segíteni és átlátni, hogy a férfi mit miért csinál. A nő leghasznosabb cselekedete, ha megpróbálja rávezetni a férfit, hogy ismerje meg a TAO-t. Nőként nincs más teendő, hiszen a férfi fejében dől el szinte minden a szeretkezéssel kapcsolatban. A nő nem tehet "csodát", ha a férfinak nincsen önkontrollja és a férfi nem akar fejlődni szexuálisan.

Forrás: tisztafriss.hu

a szöveget megalkotta: No_Name01  2013.03.25. 02:19
most jön a java: 7 komment

süti beállítások módosítása